FAQ

 

Levering

 

Wat is de levertijd?

Als een betaling voor een bestelling ontvangen is, worden de artikelen, mits op voorraad, zo snel mogelijk uitgeleverd. Wanneer een artikel niet leverbaar is, wordt met de klant contact opgenomen en mag de bestelling desgewenst worden geannuleerd. Wanneer in dat geval de bestelling al betaald is, wordt het bedrag binnen enkele dagen teruggestort op de rekening van de klant.

Wij streven naar een levertermijn van twee werkdagen binnen Nederland, mits een bestelling en betaling voor 15.00 uur is geplaatst. Bestellingen na 15.00 uur worden de volgende werkdag in behandeling genomen.

 

Wat zijn de verzendkosten?

€ 4,95 per verzending. (Standaard tarief voor pakket post bij TNT post is € 6,75).

 

Geen verzendkosten?

Voor bestellingen ter waarde van € 50,- of meer is de verzending binnen Nederland gratis.

 

Kan ik mijn thee ook afleveren op een ander adres?

Het is mogelijk om een afleveradres in te vullen welke anders is dan je eigen adres.  Onze producten zijn dus ook ideaal als cadeau.

 

Algemeen

 

Wat moet ik doen als ik vragen heb over mijn product?

Indien het antwoord niet te vinden is op onze website en de FAQ’s, neem dan contact op middels info@yumchatea.nl.

 

Voor wie is Yumchatea?

Yumchatea biedt haar producten direct aan de consument via haar webshop. Daarnaast biedt Yumchatea haar producten ook aan via haar partners in de horeca en retailwinkels. Indien je op zakelijk gebied geïnteresseerd bent in onze producten en geraakt bent door onze passie, neem dan contact met ons op om te kijken naar mogelijke samenwerkingen.